Telephone: 0033 (0)5 62 31 78 39

Welkom in Le Prielle

courtyard5Le Prielle bevindt zich in het hart van de wijngaard van de Madiran, in het departement van de Hautes Pyreneeën, Zuid West Frankrijk.

Midden in de wijngaard ligt het landgoed op de grens van de Gers, Atlantische Pyreneeën en de Hautes Pyreneeën, in het hart van de Gascogne en niet ver van de Pyreneeën.

De geheel gerestaureerde gebouwen bevatten 4 mooie vakantiehuizen (gîtes), geïnstalleerd in de vroegere schuren en wijnkelder van het oude kasteel dat dateert uit 1745.

Voor liefhebbers van mooie natuur, goed eten en drinken, een rustig en kalme vakantie, biedt le Prielle een ideale vakantie.

golf-pau-tarbesMidden in de Gascogne biedt le Prielle vele mogelijkheden voor diegenen, die hier hun vakantie willen doorbrengen. Bezoekers hebben een ruime keus om streekproducten van goede kwaliteit te vinden in de vlakbij gelegen plaatsen zoals Plaisance, Vic en Bigorre, Maubourguet en Aire sur l’Adour. Rondom Madiran bevinden zich tevens de wijngaarden van de Saint Mont, Jurançon en Béarn. Even ten noorden bevindt zich de Armagnac streek en enkele charmante plaatsjes van het Zuid Westen van Frankrijk. Le Prielle is niet ver van de Pyreneeën, met een grote keus aan activiteiten, eveneens de Atlantische kust, Côte d’Argent, Baskische en Landaise Kust. Niet te vergeten, Lourdes op 45 min. afstand, internationaal centrum voor de pelgrims, voor diegenen die zich een moment willen terugtrekken bij de grot waar Benadette het visioen van de Maagd Maria heeft waargenomen.

Website Designed and Built by Maximize Internet

| Holiday homes in France Gers Midi-Pyrenees | Booking Tracker